Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 30 g de beurre
-
500
g de cèpes frais, en morceaux
nebo 500 g de cèpes surgelés, préalablement décongelés - 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 500 g de pâtes fraîches aux œufs, type pappardelle ou tagliatelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3108.5 kJ / 743.5 kcal
- Protein
- 55 g
- Sacharidy
- 66.5 g
- Tuk
- 38.5 g
- Vláknina
- 11.5 g
Alternativní recepty
Pâtes au gorgonzola
40min
Trofie au pesto
40min
Pâtes à la norma
1h 45min
Linguine aux champignons et crème à la noisette
40min
Tagliatelle aux cèpes
1 godz.
Tagliatelle aux cèpes et huile de truffe
35min
Gratin gourmand de macaroni
50min
Penne au pesto et jambon cru
15min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Gnocchi aux trois couleurs
35min
Spaghettoni à la carbonara
20min
Escalopes milanaises et spaghetti à la tomate
1 godz.