Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 500 g de cèpes frais
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de beurre
- 250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 500 g de pâtes fraîches aux œufs, type pappardelle ou tagliatelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3108.5 kJ / 743.5 kcal
- Protein
- 55 g
- Sacharidy
- 66.5 g
- Tuk
- 38.5 g
- Vláknina
- 11.5 g
Alternativní recepty
Penne aux crevettes, sauce verte
50min
Tagliatelle au saumon fumé
20min
Linguine aux champignons et crème à la noisette
40min
Pâtes aux crevettes et à la feta
55min
Spaghetti all'amatriciana
25min
Linguine aux moules, ail et brocoli
55min
Tagliolini à l'espadon
25min
Tagliatelle aux cèpes et huile de truffe
35min
Tagliolini aux crevettes et artichaut
40min
Pâtes au gorgonzola
40min
Les spaghetti aux fruits de mer... un poème !
55min
Tartines à l'avocat, œuf mollet et mozarella
20min