
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de parmesan coupé en morceaux
- 60 g d'échalotes coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 30 g de beurre
-
500
g de cèpes frais en morceaux
nebo 500 g de cèpes surgelés préalablement décongelés - 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 500 g de pâtes fraîches aux œufs, type pappardelle ou tagliatelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 743.5 kcal / 3108.5 kJ
- Protein
- 55 g
- Tuk
- 38.5 g
- Sacharidy
- 66.5 g
- Vláknina
- 11.5 g
Alternativní recepty
Miso carbonara udon
25min
Pâtes à la norma
1hod. 45min
Tagliatelle aux cèpes
1hod.
Penne au pesto et jambon cru
15min
Linguine aux champignons et aux lardons
30min
Linguine à l'encre de seiche aux fruits de mer
50min
Tagliatelle au pesto de pistaches et citron
20min
Spaghettoni à la carbonara
20min
Pâtes au gorgonzola
40min
Tagliatelle au saumon fumé
20min
Spaghetti alla carbonara
30min
Tagliatelle aux cèpes et huile de truffe
35min