Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 tomate cœur-de-bœuf, de belle taille
- 1 courgette ronde
- 1 poivron rouge
- 1 poivron jaune
- 1 oignon rouge, de belle taille
- 1 gousse d'ail
- 10 g d'origan frais (½ bouquet)
- 150 g de veau, coupé en morceaux de 3 cm
- 150 g de viande de bœuf, coupée en mo
- 200 g de feta, en cubes
- 100 g de raisins blonds
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 50 g de pecorino, fraîchement râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1738 kJ / 415 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poivrons farcis à la semoule et à la chipolata
1 Std. 20 Min
Roulés d’aubergine farcis à la sauce tomate
1h
Cannelloni de courgette bolognaise
1 Std. 20 Min
Lasagne aux trois poivrons
1sa 25 dk
Aubergines farcies
1h 15min
Gratin d'aubergines à l'italienne
1 Std. 20 Min
Moussaka
1h 40min
Légumes farcis au bœuf
1h 15min
Gratin d'été au poisson façon parmigiana
1h 15min
Ratatouille provençale
1h
Gratin d'aubergines et de tomates
2h 30min
Aubergine farcie
1h 5min