Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse d'ail
- 5 branches de persil frais, équeutées
- 40 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre
- 1 pincée de poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de cèpes frais, coupés en lamelles ou petits morceaux
- 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1000 g d'eau
- ½ c. à café de sel, et 2 pincées, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de pâtes sèches aux œufs, type tagliatelle
- 15 g d'huile parfumée à la truffe
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1657.5 kJ / 397.5 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 25.5 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto au pesto et au chèvre
30 Min
Pâtes à la norma
1h 45min
Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons
13 Std. 30 Min
Pisco sour
5min
Linguine à l'encre de seiche aux fruits de mer
50min
Tagliatelle au pesto de pistaches et citron
20 Min
Pappardelle au pesto de roquette et ricotta
1 Std.
Pâtes au gorgonzola
40 Min
Gnocchi à l'amatriciana
25 Min
Risotto aux cèpes
30 Min
Tagliatelle aux cèpes et au parmesan
40 Min
Linguine aux champignons et crème à la noisette
40 Min