Zařízení & příslušenství
Miso Soup with Vegetables
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 portions
Suroviny
-
oil10 g
-
fresh shiitake mushrooms quartered200 g
-
carrots cut in matchsticks150 g
-
leeks cut in matchsticks95 g
-
liquid vegetable stock900 g
-
miso40 g
-
water80 g
-
firm tofu cubed (1 cm)250 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
spring onions cut in thin slices (3 mm)6
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
6 g
Kalorie
377 kJ /
90 kcal
Tuk
4 g
Vláknina
2.9 g
Sacharidy
7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
JAPANESE CUISINE
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Barley and Vegetable Egg Cocotte
1hod. 30min.
Vegetarian Japchae
45min.
Crispy Korean Tofu
1hod. 20min.
Lemongrass Tempeh
1hod. 15min.
Tofu stew
30min.
Spelt Salad with Burmese Tofu
9hod. 10min.
Vietnamese Beef Pho
1hod. 45min.
Prawn and Miso Noodle Soup
20min.
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1hod.
Steamed Tofu
30min.
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min.
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1hod. 15min.