Zařízení & příslušenství
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
4 portions
Suroviny
-
scallops fresh, large (approx. 400 g total weight)12
-
lemon olive oil (see tip)2 ½ Tbsp
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip), plus 2 Tbsp30 g
-
water cold, for cooling
-
ice cubes for cooling
-
unsalted butter2 ½ Tbsp
-
dry white wine50 g
-
garlic cloves halved3
-
grated lemon zest2 pinches
-
honey1 tsp
-
fresh thyme leaves only, finely chopped, for garnishing3 sprigs
-
sea salt flakes for garnishing1 pinch
-
lemon cut in 4 wedges1
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
370 mg
Protein
10 g
Kalorie
1153 kJ /
276 kcal
Tuk
22 g
Vláknina
0.7 g
Nasycený tuk
10 g
Sacharidy
8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pearl rice meatballs
Žádné hodnocení
Pollock in Champagne Sauce
Žádné hodnocení
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1hod. 40min.
Light blue coloured eggs
Žádné hodnocení
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2hod. 20min.
Sangria
10min.
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4hod. 25min.
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4hod. 10min.
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13hod. 15min.
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55min.
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4hod. 50min.
Lobster Bisque
1hod. 50min.