Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 garlic cloves
- 20 g dark soy sauce
- 15 g sesame oil
- 10 g toasted sesame seeds
- ½ tsp caster sugar
- ½ tsp Korean chilli flakes (gochugaru) (see tip)
- 1000 g water
- 2 aubergines (approx. 700 g), cut in wedges (2 cm x 15 cm) (see tip)
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 spring onions, thinly sliced (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 393 kJ / 95 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 6 g
Alternativní recepty
Yasai Yaki
25 min
Miso and Honey-roasted Aubergine
1h
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Stir-fried Vegetables
10min
Steamed Tofu
30 min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 min
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3h
Celery and Cashew Nuts
20 min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Miso Soup with Vegetables
30 min