Zařízení & příslušenství
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 portions
Suroviny
-
oil for greasing
-
aubergines (approx. 250 g each)2
-
miso (e.g. 2 Tbsp white miso paste, 2 Tbsp red miso paste)4 Tbsp
-
mirin20 g
-
sugar15 g
-
sake20 g
-
water160 g
-
toasted sesame seeds to garnish1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
3 g
Kalorie
735 kJ /
176 kcal
Tuk
12 g
Vláknina
4.8 g
Sacharidy
9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
JAPANESE CUISINE
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Miso and Honey-roasted Aubergine
1 Std.
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 Min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 Std. 20 Min
Sous-vide Miso Aubergine
2 Std. 50 Min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45 Min
Asian Vinaigrette
5 Min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 Min
Prawn and Miso Noodle Soup
20 Min
Black Sesame Glutinous Rice Dumplings
30 Min
Miso fish with Asian greens
24 Std. 45 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min