Zařízení & příslušenství
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 portions
Suroviny
-
oil for greasing
-
aubergines (approx. 250 g each)2
-
miso (e.g. 2 Tbsp white miso paste, 2 Tbsp red miso paste)4 Tbsp
-
mirin20 g
-
sugar15 g
-
sake20 g
-
water160 g
-
toasted sesame seeds to garnish1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
3 g
Kalorie
735 kJ /
176 kcal
Tuk
12 g
Vláknina
4.8 g
Sacharidy
9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
JAPANESE CUISINE
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Miso Marinade
10min
Miso and Honey-roasted Aubergine
1h
Sous-vide Miso Aubergine
2h 50min
Seafood Laksa
25min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45min
Kung Pao Prawns
45min
Vegetable and Almond Soup
45min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30min
Miso Soup with Vegetables
30min
Miso dressing
5min