Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Weizenmehl, glatt
- 105 g Butter, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Eidotter
- 95 g Wasser, kalt
- 2 - 3 TL Salz nach Geschmack und 1 Prise für den Teig
- 600 g Haggis, ohne Haut (siehe Variante), grob zerteilt
- 40 g Öl
- ¾ - 1 ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen, nach Geschmack
- 500 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken
- 200 g Karotten, in Stücken
- 170 g Milch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2126 kJ / 508 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Überbackenes Risibisi mit Schweinefleisch
50min
Knusprige Reistaler mit RUPP Cheddar
2h 15min
Rindsragout mit Erdäpfel-Karotten-Püree
50min
Kürbisbuchteln mit Kimchi
2h 10min
Spaghettinester mit Linsenbällchen
1h 30 min
Zitronenküsse
2u. 45min
Marokkanische Lammbällchen mit Fladenbrot
1h 35min
Red Velvet Cookies
2u. 45min
Hendl-Spinat-Bowl mit Eiernudeln
45 min
Schoko-Nuss-Pralinen
2u.
Huhn à la Toskana mit Polenta
1 Std. 5 Min
Getunkte Haferflockenkekse
2h 10min