Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pizzateig
- 210 g Wasser
- 5 g frische Germ
- 1 TL Zucker
- Olivenöl, zum Einfetten
- 350 g Weizenmehl, universal
- 1 TL Salz
Topping
- 500 g Wasser
- 250 g Erdäpfel, festkochend, in Scheiben (5 mm)
- 3 Prisen Salz
- 2 Prisen Thymian, getrocknet
- Weizenmehl, griffig, zum Ausstreuen
- 120 g Mozzarella, in Scheiben (7-8 mm)
- 100 g Steinpilze, frisch, in Scheiben
- 120 g Bratwurst vom Schwein, roh, ohne Haut, zerbröselt
- Olivenöl zum Beträufeln
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 Zweiglein Rosmarin, frisch, Nadeln gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2318 kJ / 554 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 78 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 674 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Omas Rahmkoch mit Maroni & Feigen
50 min
Blüten-Küchlein
1 godz. 10 min
Maronipressknödel
1 godz. 50 min
Bratäpfel mit Himbeer-Kokossauce
30 min
Überbackener Chicorée mit Petersil-Erdäpfel und Rohkostsalat
1 Std.
Kichererbsenflan mit Rucola und Erdbeerdressing
1 Std.
Gebackene Polentaknödel mit Rindsragout und Dillkohlrabi
5h 30min
Maronicreme
15 Min
Mohn-Topfen-Knödel mit Apfelmus (glutenfrei)
45 Min
Pizza gialla mit Kürbiscreme, Scamorza und Speck
3h
Erdäpfel-Karfiol-Auflauf
1h 30 min
Würziger Bergkäse-Zucchini-Kuchen mit Pilzen
50 min