Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pizzateig
- 210 g Wasser
- 5 g frische Germ
- 1 TL Zucker
- Olivenöl, zum Einfetten
- 350 g Weizenmehl, universal
- 1 TL Salz
Topping
- 250 g Erdäpfel, festkochend, in Scheiben (5 mm)
- 2 Prisen Thymian, getrocknet
- 500 g Wasser
- 3 Prisen Salz
- 120 g Bratwurst vom Schwein, roh, ohne Haut, zerbröselt
- 100 g Steinpilze, frisch, in Scheiben
- 120 g Mozzarella, in Scheiben (7-8 mm)
- Weizenmehl, griffig, zum Ausstreuen
- Olivenöl, zum Beträufeln
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 Zweiglein Rosmarin, frisch, Nadeln gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2318 kJ / 554 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 78 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 674 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brötchensonne
2 Std.
Blumenkohl (Karfiol)-Gratin mit Ei
35 Min
Blüten-Focaccia
1 Std. 45 Min
Menü: Sellerie-Apfel-Suppe, Omelett und Apfelmuffins
1h 15min
Kräuterstelzen
2 Std.
Käse-Omelette mit Spinat
30 Min
Cremige Brokkolisuppe mit Grünkern
35 Min
Partysonne mit Spinat und Feta
1h 30min
Buchteln mit Zwiebel-Speck-Fülle
2 Std.
Zwiebel-Käse-Tarte
1h 10min
Pizza Bianca mit zweierlei Belag (Langzeitgare)
21h 20min
Erbsen-Brokkolisuppe mit Feta und Minze
25 Min