Kompatibilní verze
Pizza mit Gorgonzola, Speck, Birnen, Honig und Walnüssen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pizzateig
- 210 g Wasser
- 1 TL Zucker
- 5 g frische Germ
- Olivenöl, zum Einfetten
- 350 g Weizenmehl, universal
- 1 TL Salz
Topping
- Weizenmehl, griffig, zum Ausstreuen
- 200 g Mozzarella, in Scheiben (7-8 mm)
- 2 Williams-Christ-Birnen, geschält, entkernt, in Spalten (ca. 220 g)
- 150 g Gorgonzola (Blauschimmelkäse), in Stücken (2 cm)
- 30 g Speck, geräuchert, erst in Scheiben, dann in Stücke geschnitten (3-4 cm)
- 35 g Walnüsse, gehackt
- 25 g Honig
- 1 - 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4243 kJ / 1014 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 155 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 802 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizzastrudel aus Dinkeltopfenteig
1h 30min
Saftiger Maracujakuchen mit Glasur
1 Std. 45 Min
Maroni Mousse au chocolat
15min
Parmesanschüsserl mit Räucherforelle und Vogelmiere
25min
Garten Focaccia
2 Std. 10 Min
Überbackene Gemüse-Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1 Std. 45 Min
Vitello tonnato sous-vide
4 Std. 30 Min
Schoko-Knödel mit Pflaumensauce und Kürbiskernen
1 Std. 15 Min
Pikante Germknödel mit Käsefülle und Kürbiskernbutter
1h 25min
Überbackene Spinat-Palatschinken
1h 30min
Quiche mit Kräuterseitlingen
1 Std. 45 Min
Tagliatelle mit Schwammerlragout und Salbeipesto
35min