Kompatibilní verze
Pizza mit Gorgonzola, Speck, Birnen, Honig und Walnüssen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pizzateig
- 210 g Wasser
- 5 g frische Germ
- 1 TL Zucker
- Olivenöl, zum Einfetten
- 350 g Weizenmehl, universal
- 1 TL Salz
Topping
- Weizenmehl, griffig, zum Ausstreuen
- 200 g Mozzarella, in Scheiben (7-8 mm)
- 150 g Gorgonzola (Blauschimmelkäse), in Stücken (2 cm)
- 2 Williams-Christ-Birnen, geschält, entkernt, in Spalten (ca. 220 g)
- 30 g Speck, geräuchert, erst in Scheiben, dann in Stücke geschnitten (3-4 cm)
- 35 g Walnüsse, gehackt
- 25 g Honig
- 1 - 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4243 kJ / 1014 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 155 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 802 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50min
Mürber Birnen-Walnuss-Strudel
2h
Pizza gialla mit Kürbiscreme, Scamorza und Speck
3 Std.
Hirschragout mit cremiger Polenta
2u. 20min
Maronipressknödel
1h 50 min.
Omas Rahmkoch mit Maroni & Feigen
50min
Heidelbeer-Zitronen-Zopf
3 Std.
Bratapfeltiramisu mit Manner Löffelbiskuit
2u. 20min
Heidelbeer-Eierlikör-Gugls
50min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35min
Rotkrautstrudel
1 Std. 10 Min
Flammkuchen mit Kürbis, Birne und Schinken
2h 30min