Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di funghi porcini freschi
- olio extravergine di oliva per oliare
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 6 uova
- 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di pepe
- 40 g di carota a pezzi
- 20 g di gambi di sedano a pezzi
- 100 g di cipolla bianca a pezzi
- 150 g di patate a pezzi (3 cm)
- 20 g di speck a listarelle
- 300 g di acqua
- 50 g di vino bianco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 686 kJ / 164 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Tuk
- 9.9 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Timballini di sedano con cipolle fondenti
50min
Uova in tazza su strati di verdura
45min
Soufflé ai funghi e formaggi a Varoma
1h
Cocktail agli agrumi
40min
Funghi ripieni Gorgonzola e noci
1h
Zuccottini di melanzane
45min
Vellutata di salmone in crosta
1 Std. 50 Min
Vellutata alle nocciole
1h
Crema di zucchine con filetti di sogliola
40min
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
50min
Filetti di merluzzo al crudo e cavolo
30min
Involtini di pollo ripieni di primo sale alle erbe aromatiche
40min