Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di funghi porcini freschi
- olio extravergine di oliva per oliare
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 6 uova
- 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di pepe
- 40 g di carota a pezzi
- 20 g di gambi di sedano a pezzi
- 100 g di cipolla bianca a pezzi
- 150 g di patate a pezzi (3 cm)
- 20 g di speck a listarelle
- 300 g di acqua
- 50 g di vino bianco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 686 kJ / 164 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Tuk
- 9.9 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortini di broccoli e pancetta
50min
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1h
Filetti di merluzzo al crudo e cavolo
30min
Sformatini di patate e funghi (vegan)
1h 10min
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1h 30min
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45min
Vellutata di funghi
50min
Crêpes alle erbe aromatiche con mortadella e funghi
1h 10min
Vasetti di fragole in crema delizia (per 2 persone)
2h 15min
Involtini di zucchine ai fiocchi di latte
40min
Tortino di broccoli e speck in vasocottura
1h 30min
Crema di funghi e noci
15min