Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 5 - 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato fresco
- 1100 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 160 g di pasta secca tipo lasagne
- 300 g di melanzane, a cubetti (circa 1 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipolla, a pezzi
- 50 g di carota, a pezzi
- 30 g di gambi di sedano, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di passata di pomodoro
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal suo siero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2352 kJ / 561 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zucchine ripiene
1 Std. 10 Min
Peperoni ripieni
1 godz. 5 min
Melanzane alla siciliana
1 Std. 15 Min
Peperoni ripieni di carne
1 Std. 20 Min
Moussaka di lenticchie
1 Std. 30 Min
Insalata di patate e verdure con pollo
1 Std. 15 Min
Melanzane ripiene all'orientale
1 Std. 20 Min
Cannelloni di zucca
1 Std. 50 Min
Pasta al forno vegetariana
40min
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1h 40min
Caponata di mele
50min
Gnocchi di farro con pesto di melanzane
2h