Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Seppioline
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 1 peperoncino di Caienna fresco (opzionale)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di seppioline, pulite
- 1 pizzico di sale
Salsa di spinaci
- 150 g di spinaci baby freschi, lavati
- 2 pizzichi di sale + q.b.
- ½ limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- 1 cucchiaio di paprika piccante
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 120 g di spinaci baby freschi, lavati
- ½ limone a fettine sottili
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 841 kJ / 201 kcal
- Protein
- 23.7 g
- Sacharidy
- 3.1 g
- Tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Anelli di totano su crema di piselli
40 Min
Calamari su crema di piselli e pomodori
50min
Filetti di sogliola e gamberi
50min
Insalatina di calamari e pepe rosso
1h
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35min
Filetti di cernia in camicia colorata
30 min
Insalata di polpo, patate e cannellini con olio al limone
3h
Fagottini di sogliola con verdure
55 min
Insalata di seppioline con frutta secca
30 min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35min
Insalata fredda di polpo e patate
50min
Moscardini al limone
30 min