
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Seppioline
- 2 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 1 peperoncino di Caienna fresco (opzionale)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di seppioline pulite
- 1 pizzico di sale
Salsa di spinaci
- 150 g di spinaci baby freschi lavati
- 2 pizzichi di sale + q.b.
- ½ limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- 1 cucchiaio di paprika piccante
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 120 g di spinaci baby freschi lavati
- ½ limone a fettine sottili
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 201 kcal / 841 kJ
- Protein
- 23.7 g
- Tuk
- 10.5 g
- Sacharidy
- 3.1 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di calamari e pesche
40min
Insalata di totano e piselli al lime
1hod.
Gamberi e ananas al lime e pepe rosa
40min
Anelli di totano in umido
30min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Seppioline e gamberi gratinati
1hod. 10min
Calamari cipolle e patate
50min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40min
Insalata di riso con seppie e patate
45min
Seppioline al vino bianco
25min
Anelli di totano su crema di piselli
40min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1hod.