Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 - 15 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 600 g di seppie, pulite e a pezzi
- 35 g di pangrattato
- 50 g di latte
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 355 kJ / 85 kcal
- Protein
- 13.76 g
- Sacharidy
- 2.35 g
- Tuk
- 2.28 g
- Vláknina
- 0.15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Calamari ripieni su crema di pane
1 Std. 10 Min
Anelli di totano su crema di piselli
40min
Insalata di seppioline con frutta secca
30min
Calamari alla marchigiana
35min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Gamberoni con chips di patate viola e timo
50 min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min
Calamaretti ai pistacchi
30min
Moscardini al limone
30min
Spiedini di polpo e patate
1 Std. 30 Min
Insalata di polpo e zucchine
1h