Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 - 15 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 600 g di seppie, pulite e a pezzi
- 35 g di pangrattato
- 50 g di latte
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 355 kJ / 85 kcal
- Protein
- 13.76 g
- Sacharidy
- 2.35 g
- Tuk
- 2.28 g
- Vláknina
- 0.15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Anelli di totano su crema di piselli
40 min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Polpette di merluzzo con salsa allo yogurt
45 min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Polpette di alici
55 min
Calamari su crema di piselli e pomodori
50 min
Polpo in rosso
35 min
Involtini di salmone e melanzane
1h
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40 min
Polpette di salmone
55 min
Calamaretti ai pistacchi
30 min
Polpette di polpo al profumo di limone e pepe verde
1h