Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 - 15 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 600 g di seppie, pulite e a pezzi
- 35 g di pangrattato
- 50 g di latte
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 355 kJ / 85 kcal
- Protein
- 13.76 g
- Sacharidy
- 2.35 g
- Tuk
- 2.28 g
- Vláknina
- 0.15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette di pesce spada alla pizzaiola
50min
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30 min
Moscardini al limone
30 min
Insalata di totano e piselli al lime
1 godz.
Filetti di merluzzo con composta di cipolle al balsamico
1 godz.
Patè di platessa con sabbiolina di pistacchi
30 min
Burger di salmone e spinaci
35min
Burger di pollo panato e melanzane
1 godz. 10 min
Calamari alla marchigiana
35min
Filetti di cernia in camicia colorata
30 min
Calamaretti ai pistacchi
30 min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 godz.