Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 fettine di tacchino
- 1 scalogno
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di spinaci baby freschi, lavati ed asciugati
- 250 g di Gorgonzola a pezzi
- 700 g di acqua
- 150 g di latte
- 20 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2599.2 kJ / 621.2 kcal
- Protein
- 53.4 g
- Sacharidy
- 11.7 g
- Tuk
- 39.6 g
- Nasycený tuk
- 17.1 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 1637.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1 Std.
Medaglioni di carne con patate
45 Min
Rollè di tacchino con trittico di salumi e salsa ai funghi
50 min
Salsicciotti di pollo e Parmigiano reggiano
35 Min
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1h 35min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30 min
Tasche di maiale alla frutta secca e ginepro
50 min
Involtini di lonza, radicchio e pancetta
1 Std.
Rotolini di tacchino
1 Std.
Fettine di lonza in crema di prugne
1h 20 min
Petto di pollo con crema di zucchine
40 Min
Filetto di maiale con crema di funghi
35 Min