Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 fettine di tacchino
- 1 scalogno
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di spinaci baby freschi, lavati ed asciugati
- 250 g di Gorgonzola a pezzi
- 700 g di acqua
- 150 g di latte
- 20 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2599.2 kJ / 621.2 kcal
- Protein
- 53.4 g
- Sacharidy
- 11.7 g
- Tuk
- 39.6 g
- Nasycený tuk
- 17.1 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 1637.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40 min
Polpettone di pollo porchettato in crosta di patate
1h 10 min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1 Std.
Spezzatino di tacchino e pancetta con porri
45 min
"Uccellini scappati"
40 min
Rotolini di tacchino
1 Std.
Involtini di vitello
35 min
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1 Std. 35 Min
Polpettoni di peperoni
1 Std. 20 Min
Involtini lucani
50 min
Salsicciotti di pollo e Parmigiano reggiano
35 min
Filetto di maiale con crema di funghi
35 min