Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cipolla piccola a metà
- 30 g di sedano a pezzi
- 50 g di carota, pelata e a rondelle
- 40 g di finocchio, il gambo
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di patate, pelate e a tocchi (2 cm)
- 150 g di zucchine a rondelle
- 150 g di funghi freschi, puliti
- 150 g di mais dolce in scatola, scolato
- 700 g di acqua
- 100 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
- 4 fette di pane di Matera (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1071 kJ / 256 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 35.8 g
- Tuk
- 10.8 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra di patate
50min
Zuppa di legumi e verdure
40 Min
Zuppa di baita
45min
Zuppa di patate e funghi
20min
Acquacotta
50min
Zuppa di patate e spinaci
1h
Zuppa di fagiolini e cavolo rosso
50min
Minestra di riso integrale con verdure e Parmigiano
1h 10min
Zuppa di risoni, pancetta e verdure
55min
Minestra di primavera con gallinella e gamberi
1h
Zuppa di ricotta e briciole croccanti di Mattia Poggi
1h
Virtù teramane
1h