Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 90 g di acqua fredda + q.b.
Pan di Spagna
- 10 di burro
- 4 uova
- 100 g di zucchero
-
1
cucchiaino di zucchero vanigliato
nebo ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale - 120 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale (volitelně)
Farcitura
- 530 g di latte
- 50 g di limoncello
- 2 uova
- 100 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 180 g di liquore Strega
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1904 kJ / 455 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 56.3 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasticcio altamurano
3h 30min
Bavarese al melone aromatizzata al Porto
3h 15min
Bigné al Gorgonzola ricoperti di cioccolato
1h 25min
Panzerotti alla romana
55min
Pan di Spagna
1h 50min
Yogurt mousse cake all'arancia
17 Std. 20 Min
Croissant con tonno affumicato
6u.
Torta del cardinale
3h 30min
Calzoncelli melfitani
1h 40min
Bocconotto
2u.
Torta al cioccolato con profiteroles
21 Std.
Focaccia pugliese
1h 10min