Veneziane mignon

Veneziane mignon

5.0 3 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 2hod. 30min
12 porzioni

Suroviny

Pasta sfoglia
  • di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
    200 g
  • di farina tipo 00 + q.b.
    200 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di acqua fredda + q.b.
    90 g
Pan di Spagna
  • di burro
    10
  • uova
    4
  • di zucchero
    100 g
  • di zucchero vanigliato
    1 cucchiaino
    ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
  • di farina tipo 00
    120 g
  • di sale (volitelně)
    1 pizzico
Farcitura
  • di latte
    530 g
  • di limoncello
    50 g
  • uova
    2
  • di zucchero
    100 g
  • di farina tipo 00
    40 g
  • di liquore Strega
    180 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 455 kcal / 1904 kJ
Protein 8.8 g
Tuk 19 g
Sacharidy 56.3 g
Vláknina 0.7 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...