Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 90 g di acqua fredda + q.b.
Pan di Spagna
- 10 di burro
- 4 uova
- 100 g di zucchero
-
1
cucchiaino di zucchero vanigliato
nebo ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale - 120 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale (volitelně)
Farcitura
- 530 g di latte
- 50 g di limoncello
- 2 uova
- 100 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 180 g di liquore Strega
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1904 kJ / 455 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 56.3 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostatine al melograno
50min
Colomba pasquale alle mandorle
1h
Calzoni ricotta e funghi
1 godz. 5 min
Crostatine ribes e cioccolato bianco
4 Std. 35 Min
Bignè menta e cioccolato
4h
Ravioli di cioccolato con crema alla vaniglia
1h 20 min
Scarcella di pasqua ripiena
55min
Fruttone leccese al cioccolato
1h 40min
Panzerotti romani
1h 10min
Calzoncelli melfitani
1h 40min
Dolcetti di mandorle e cioccolato
50min
Profiteroles
2h