
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 90 g di acqua fredda + q.b.
Pan di Spagna
- 10 di burro
- 4 uova
- 100 g di zucchero
-
1
cucchiaino di zucchero vanigliato
nebo ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale - 120 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale (volitelně)
Farcitura
- 530 g di latte
- 50 g di limoncello
- 2 uova
- 100 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 180 g di liquore Strega
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 455 kcal / 1904 kJ
- Protein
- 8.8 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 56.3 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bigné al Gorgonzola ricoperti di cioccolato
1h 25min
Pan di Spagna
1h 50min
Profiteroles
2h
Colomba Piña Colada
1h 30min
Crostata al tiramisù
3h 15min
Uovo di Pasqua con sorpresa
2h 25min
Ravioli di cioccolato con crema alla vaniglia
1h 20min
Castagnole ripiene
14h
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9h
Torta Bimby® al caffè e nocciole
1h
Tortine all'arancia e cioccolato
2h
Ciambelle di Carnevale
4h 5min