Veneziane mignon

Veneziane mignon

5.0 4 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 30min.
12 porzioni

Suroviny

Pasta sfoglia
  • 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
  • 200 g di farina tipo 00 + q.b.
  • ½ cucchiaino di sale
  • 90 g di acqua fredda + q.b.
Pan di Spagna
  • 10 di burro
  • 4 uova
  • 100 g zucchero
  • 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
    ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
  • 120 g di farina tipo 00
  • 1 pizzico di sale (volitelně)
Farcitura
  • 530 g di latte
  • 50 g di limoncello
  • 2 uova
  • 100 g zucchero
  • 40 g di farina tipo 00
  • 180 g di liquore Strega

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 8.8 g
Kalorie 1904 kJ / 455 kcal
Tuk 19 g
Vláknina 0.7 g
Sacharidy 56.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...