Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di Spagna
- 3 uova (da 60 g)
- 90 g di zucchero
- 75 g di farina tipo 00
- 75 g di fecola di patate
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Pasta sfoglia
- 135 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 135 g di farina tipo 00
- 60 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
- zucchero a velo q.b.
Crema diplomatica
- 500 g di latte intero
- 4 tuorli
- 100 g di zucchero
- 70 g di frumina
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- 90 g di Alchermes
- zucchero a velo q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1071 kJ / 256 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 29.7 g
- Tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema pasticcera
15 Min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Cassata di Sulmona
3h 30min
Torta Diplomatica
3h
Zuccotto gelato
12h
Cream tart
4h
Torta mimosa
1h 5min
Crostata classica alla frutta mista
1 godz. 20 min
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min
Bignè con crema pasticcera
3h
Torta della nonna
1 godz. 30 min
Ciambelle di Carnevale
4h 5min