Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 克 蝦仁 ,洗淨去腸泥
- 100 克 豬絞肉
- 15 克 芹菜 ,取莖,切段
- 15 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 1 茶匙 醬油
- ½ 茶匙 香油
- 1 茶匙 紹興酒
- 2 片 去骨雞腿排 (每片約450克)
- 1 茶匙 麵粉
- 500 克 水 (蒸煮用)
- 1 茶匙 醬油膏
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1052.8 kJ / 251.8 kcal
- Protein
- 32.4 g
- Sacharidy
- 3.3 g
- Tuk
- 11.2 g
- Vláknina
- 0.5 g