海陸蒸雞卷

海陸蒸雞卷

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 55min.
4 人份

Suroviny

  • 蝦仁 洗淨去腸泥
    120 克
  • 豬絞肉
    100 克
  • 芹菜 取莖,切段
    15 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊
    15 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 香油
    ½ 茶匙
  • 紹興酒
    1 茶匙
  • 去骨雞腿排 (每片約450克)
    2 片
  • 麵粉
    1 茶匙
  • (蒸煮用)
    500 克
  • 醬油膏
    1 茶匙

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 32.4 g
Kalorie 1052.8 kJ / 251.8 kcal
Tuk 11.2 g
Vláknina 0.5 g
Sacharidy 3.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...