Zařízení & příslušenství
紙宣爌肉
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 35min.
4 人份
Suroviny
-
水 (川燙和蒸煮用)2500 克
-
蔥 切段35 克
-
薑 切片25 克
-
米酒20 克
-
去皮五花肉 切塊(約5公分)400 克
-
紅糖25 克
-
日式醬油50 克
-
紹興酒50 克
-
白蘿蔔 去皮、切塊150 克
-
紅蘿蔔 去皮、切塊70 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
18.2 g
Kalorie
2226.8 kJ /
532.7 kcal
Tuk
37 g
Vláknina
1.2 g
Sacharidy
25.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
下班後輕鬆煮
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan