Zařízení & příslušenství
核桃鷹嘴豆烤餅
Příprava 5min.
Celkový 40min.
12 塊
Suroviny
-
紫洋蔥100 克
-
香菜30 克
-
蒜頭15 克
-
罐裝鷹嘴豆 洗淨,瀝乾240 克
-
核桃70 克
-
檸檬汁20 克
-
蛋黃1 顆
-
孜然粉½ 茶匙
-
凱宴辣椒粉½ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
小蘇打粉¼ 茶匙
-
橄欖油2 大匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 塊
Protein
2.4 g
Kalorie
349.9 kJ /
83.7 kcal
Tuk
6.3 g
Vláknina
0.8 g
Sacharidy
5.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
運動後補給
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan