Zařízení & příslušenství
酸菜蚵仔湯
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
3 人份
Suroviny
-
太白粉25 克
-
蚵仔 洗淨,擦乾200 克
-
水2500 克
-
薑 切絲15 克
-
酸菜 切粗絲70 克
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉1 茶匙
-
香油1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
7 g
Kalorie
421.7 kJ /
101 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
0.7 g
Sacharidy
15 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
回家喝湯
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan