
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 克 蒜頭
- 15 克 油
- 5 克 新鮮紅辣椒 切斜片
- 150 克 韭菜 切段(約5公分),根葉分開
- 30 克 新鮮香菇 切片
- 30 克 新鮮黑木耳 切絲
- 30 克 紅蘿蔔 切絲
- 100 克 生豆皮 (約2片),每片切成3條,每條打2個結後切斷
- ½ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 糖
- ½ 茶匙 素蠔油
- ¼ 茶匙 香油
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 205 kcal / 860 kJ
- Protein
- 15.2 g
- Tuk
- 12.6 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Vláknina
- 4.4 g