韭菜炒豆包
TM6 TM5 TM31

韭菜炒豆包

4.5 ( 6 hodnocení )

Suroviny

  • 10 克 蒜頭
  • 15 克 油
  • 5 克 新鮮紅辣椒 切斜片
  • 150 克 韭菜 切段(約5公分),根葉分開
  • 30 克 新鮮香菇 切片
  • 30 克 新鮮黑木耳 切絲
  • 30 克 紅蘿蔔 切絲
  • 100 克 生豆皮 (約2片),每片切成3條,每條打2個結後切斷
  • ½ 茶匙 鹽
  • ¼ 茶匙 糖
  • ½ 茶匙 素蠔油
  • ¼ 茶匙 香油

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
205 kcal / 860 kJ
Protein
15.2 g
Tuk
12.6 g
Sacharidy
9.5 g
Vláknina
4.4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty