Zařízení & příslušenství
韓式大醬燉花枝
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
4 人份
Suroviny
-
麻油15 克
-
蒜頭 切片25 克
-
丁香魚乾20 克
-
韓國辣椒粉4 茶匙
-
韓式大醬60 克
-
水300 克
-
板豆腐 切塊(約2公分)200 克
-
大白菜200 克
-
花枝 切塊600 克
-
青蔥 切段35 克
-
糖2 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
28 g
Kalorie
988.2 kJ /
236.4 kcal
Tuk
7.8 g
Vláknina
3.1 g
Sacharidy
18.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
下班後輕鬆煮
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan