
Zařízení & příslušenství
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
Příprava 40min
Celkový 1hod. 30min
6 portions
Suroviny
Meat dumplings (preparation)
-
plain flour150 g
-
full cream milk75 g
-
vegetable oil25 g
-
salt4 pinches
-
brown onion50 g
-
beef mince100 g
-
Baharat spice mix to taste (see Tips)2 - 3 pinches
-
ground cinnamon2 pinches
-
nutmeg2 pinches
-
ground white pepper2 pinches
-
pine nuts (volitelně)1 tbsp
Yoghurt sauce
-
fresh mint leaves only20 sprigs
-
garlic cloves3
-
olive oil20 g
-
natural yoghurt1500 g
-
cornflour1 tbsp
-
salt1 pinch
Meat dumplings (assembly)
-
plain flour for dusting
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
408.4 kcal /
1715.4 kJ
Protein
20.8 g
Tuk
20.8 g
Sacharidy
31.4 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
9.7 g
Sodík
232.9 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Authentic Lebanese
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland