Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)

Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)

4.4 11 hodnocení
Příprava 40min
Celkový 1hod. 30min
6 portions

Suroviny

Meat dumplings (preparation)
  • plain flour
    150 g
  • full cream milk
    75 g
  • vegetable oil
    25 g
  • salt
    4 pinches
  • brown onion
    50 g
  • beef mince
    100 g
  • Baharat spice mix to taste (see Tips)
    2 - 3 pinches
  • ground cinnamon
    2 pinches
  • nutmeg
    2 pinches
  • ground white pepper
    2 pinches
  • pine nuts (volitelně)
    1 tbsp
Yoghurt sauce
  • fresh mint leaves only
    20 sprigs
  • garlic cloves
    3
  • olive oil
    20 g
  • natural yoghurt
    1500 g
  • cornflour
    1 tbsp
  • salt
    1 pinch
Meat dumplings (assembly)
  • plain flour for dusting

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 408.4 kcal / 1715.4 kJ
Protein 20.8 g
Tuk 20.8 g
Sacharidy 31.4 g
Vláknina 1.8 g
Nasycený tuk 9.7 g
Sodík 232.9 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...