Zařízení & příslušenství
洋菇炒雞丁
Příprava 15min.
Celkový 45min.
2 人份
Suroviny
-
去皮去骨雞胸肉 切塊(約3公分)300 克
-
醬油膏1 大匙
-
米酒1 大匙
-
油1 ½ 大匙
-
新鮮紅辣椒 切段1 枝
-
蒜頭 切片3 粒
-
蘑菇 切片150 克
-
醬油 依個人口味調整1 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
36.7 g
Kalorie
908 kJ /
217 kcal
Tuk
5.41 g
Vláknina
1.69 g
Sacharidy
4.383 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
五星級家常菜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan