洋蔥炒蛋

洋蔥炒蛋

3.0 4 rating
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 人份

Suroviny

  • 2 顆
  • (蛋液和炒蛋用)
    ¼ 茶匙
  • 10 克
  • 15 克
  • 洋蔥 切粗絲(約1公分)
    200 克
  • 黑胡椒粗粒
    1 小撮

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 249.7 mg
Protein 7.8 g
Kalorie 636.7 kJ / 152.2 kcal
Tuk 9.8 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 4457.1 g
Sacharidy 9.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...