洋蔥炒蛋
TM6 TM5

洋蔥炒蛋

3.0 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 2 顆 蛋
  • ¼ 茶匙 鹽 (蛋液和炒蛋用)
  • 10 克 油
  • 15 克 水
  • 200 克 洋蔥 ,切粗絲(約1公分)
  • 1 小撮 黑胡椒粗粒

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
636.7 kJ / 152.2 kcal
Protein
7.8 g
Sacharidy
9.3 g
Tuk
9.8 g
Nasycený tuk
4457.1 g
Vláknina
1.4 g
Sodík
249.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty