Zařízení & příslušenství
洋蔥炒蛋
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
蛋2 顆
-
鹽 (蛋液和炒蛋用)¼ 茶匙
-
油10 克
-
水15 克
-
洋蔥 切粗絲(約1公分)200 克
-
黑胡椒粗粒1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
249.7 mg
Protein
7.8 g
Kalorie
636.7 kJ /
152.2 kcal
Tuk
9.8 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
4457.1 g
Sacharidy
9.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給站
74 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan