Zařízení & příslušenství
海鮮南瓜濃湯
Příprava 10min.
Celkový 35min.
6 人份
Suroviny
-
洋蔥30 克
-
奶油30 克
-
南瓜肉 切片400 克
-
馬鈴薯 去皮,切片100 克
-
水500 克
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉1 小撮
-
蝦仁6 隻
-
鮮奶油150 克
-
魚子醬 (volitelně) 裝飾用3 茶匙
-
新鮮香菜 只取葉子部份,切碎3 枝
-
新鮮細香蔥 剪成小段2 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
7 g
Kalorie
743 kJ /
178 kcal
Tuk
13 g
Sacharidy
7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Cookidoo® 最愛煮 2022
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
中西式湯品
9 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan