Zařízení & příslušenství
奶油蘑菇雞湯
Příprava 15min.
Celkový 55min.
6 人份
Suroviny
-
蒜頭10 克
-
洋蔥 切大塊200 克
-
奶油40 克
-
油10 克
-
去骨去皮雞腿肉 切小塊200 克
-
蘑菇 切片150 克
-
鹽¾ 茶匙
-
白胡椒粉¾ 茶匙
-
不甜白酒 (volitelně)50 克
-
中筋麵粉60 克
-
雞高湯700 克
-
乾燥月桂葉1 片
-
新鮮百里香葉1 大匙
-
鮮奶油200 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
14.2 g
Kalorie
1450 kJ /
346 kcal
Tuk
23 g
Vláknina
1.2 g
Sacharidy
21.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
母親節親子下廚樂
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan