Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 40 g tomate seco
- 10 g manjericão
- 200 g farinha tipo 65
- 100 g manteiga
- 30 g água
Recheio
- 30 g queijo parmesão
- 250 g queijo ricota
- 170 g queijo de cabra cortado em pedaços
- 170 g tomate-cereja cortado em metades
- 1 c. chá de flor de sal
- 1 pitada de pimenta
- 10 g cebolinho picado
- 1 c. sopa de tomilho-limão, só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1888 kJ / 452 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soufflé de queijo
50 Min
Triângulos de milho e alho-francês
1 Std.
Tarte de cebola e azeitona
50 Min
Piza de cebola, brie e gorgonzola
1 Std.
Tarte de espargos
1 Std.
Gougères
1 Std.
Pudim de crepes com bolonhesa e espinafres
1 Std. 20 Min
Gelado bicolor com praliné
8h 20min
Tarte vegetariana
1 Std.
Crepes recheados com cogumelos, requeijão e espinafres
45 Min
Crumble de espinafres, feijoca e ricota
50 Min
Bolo salgado de espargos, azeitona e tomate
50 Min