Zařízení & příslušenství
蕃茄野菇拌飯
Příprava 5min.
Celkový 50min.
2 人份
Suroviny
-
洋蔥 切塊45 克
-
油10 克
-
李型番茄 切對半120 克
-
鴻喜菇 去除根部,剝散120 克
-
日式醬油2 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
味醂1 茶匙
-
水1150 克
-
糙米120 克
-
菠菜 切段50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
8 g
Kalorie
1330 kJ /
318 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
6 g
Sacharidy
58 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
三高族怎麼吃
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan