Zařízení & příslušenství
豚汁味噌湯
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
紅味噌50 克
-
水1200 克
-
柴魚片10 克
-
白蘿蔔 切片50 克
-
紅蘿蔔 切片50 克
-
馬鈴薯 切片50 克
-
洋蔥 切絲30 克
-
豬五花火鍋肉片100 克
-
蒟蒻 切段50 克
-
蔥 切蔥花10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
7.8 g
Kalorie
664 kJ /
158 kcal
Tuk
10.1 g
Vláknina
1.9 g
Sacharidy
9.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚美饌
90 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan