Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 克 油
- 50 克 蔥 ,切段 (約5公分)
- 100 克 洋蔥 ,切塊 (約2公分)
- 100 克 鳳梨 ,去皮,切丁 (約1公分)
- 300 克 甜菜根 ,去皮,切塊 (約2公分)
- 500 克 牛肉 ,先以熱水川燙去血水
- 1 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 肉桂粉
- 700 克 水
- 150 克 蘋果 ,去皮,去籽,切塊(約2公分)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1506.6 kJ / 360.4 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 19.1 g
- Tuk
- 21.7 g
- Vláknina
- 3.6 g