Zařízení & příslušenství
廣式雙腸飯
Příprava 25min.
Celkový 1hod.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭20 克
-
油20 克
-
油蔥酥20 克
-
米酒½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
300 克 短梗米, 洗淨、瀝乾在來米 洗淨、瀝乾300 克
-
肝腸 切片(厚度約0.5公分)80 克
-
肝腸 切片(厚度約0.5公分)80 克
-
水 (含料理和蒸煮用水)750 克
-
新鮮香菜 少許,切碎,裝飾用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
16.4 g
Kalorie
2060 kJ /
492 kcal
Tuk
19.3 g
Vláknina
1.3 g
Sacharidy
62 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚美饌
90 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan