廣式雙腸飯
TM6 TM5 TM31

廣式雙腸飯

4.5 ( 2 hodnocení )

Suroviny

  • 20 克 蒜頭
  • 20 克 油
  • 20 克 油蔥酥
  • ½ 茶匙 米酒
  • ½ 茶匙 白胡椒粉
  • 300 克 在來米 洗淨、瀝乾
    nebo 300 克 白米 洗淨、瀝乾
  • 80 克 肝腸 切片(厚度約0.5公分)
  • 80 克 肝腸 切片(厚度約0.5公分)
  • 750 克 水 (含料理和蒸煮用水)
  • 新鮮香菜 少許,切碎,裝飾用

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
492 kcal / 2060 kJ
Protein
16.4 g
Tuk
19.3 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
1.3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty