Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 4 ovos frios
- 25 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 2 dentes de alho
- 400 g espinafres descongelados, bem espremidos
- 6 fatias de presunto
- 200 g queijo ricota
- Orégãos q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1563.8 kJ / 373.8 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 49.3 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 713.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crepes de frango com milho
1 Std. 15 Min
Bolo-rainha com pepitas de chocolate
3h 40min
Bolinhos gregos de curgete (Kolokithokeftedes) - TM6
45 min
Bifes com puré de pastinaca e cenoura, cebola caramelizada e tiras estaladiças de pastinaca
1h
Gozleme (pão turco de frigideira recheado)
1h 40min
Bola doce mirandesa
1h 50min
Folar de Páscoa com recheio de avelãs
1h 45min
Quadrados de melancia
7h
Arroz de peixe com espinafres e limão
30 min
Piza branca de Inverno
1h 25min
Brioche de presunto e queijo
45 min
Cheesecake japonês
1h 45min