Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 4 ovos frios
- 25 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 2 dentes de alho
- 400 g espinafres descongelados, bem espremidos
- 6 fatias de presunto
- 200 g queijo ricota
- Orégãos q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1563.8 kJ / 373.8 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 49.3 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 713.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empadão de lulas
1h 25min
Arroz de chocos
35 dk
Rolos de crepes gratinados
45 dk
Pernil de porco com cebola em molho de Vinho do Porto
1sa
Folar de Páscoa com recheio de avelãs
1 godz. 45 min
Flãs de bacalhau
40 dk
Bolo de iogurte e ameixa
50 dk
Cuscuz com frango, funcho e laranja
20 dk
Focaccia recheada
3h
Canelones de bacalhau
1sa
Pão alentejano
3h 20min
Sericaia
1 godz. 30 min