Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 4 ovos frios
- 25 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 2 dentes de alho
- 400 g espinafres descongelados, bem espremidos
- 6 fatias de presunto
- 200 g queijo ricota
- Orégãos q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1563.8 kJ / 373.8 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 49.3 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 713.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de chouriço, massa e feijão
40min
Bolo salgado de queijo e pera
1u.
Ervilhas com presunto e ovo - Frango com molho de mostarda e legumes
45min
Colheres de chocolate
3h 25min
Caçarola de batata e salmão
45min
Salada de bacon e feijão-verde com frutos secos e parmesão
25 min
Quadrados de frutos secos
1 Std. 20 Min
Pão doce de canela
2 godz. 40 min
Bola de azeite
2u. 35min
Bolo de sobras de marmelada
30 min
Tarteletes de noz pecan
2h 25 min
Felisminas
45min