
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 500 g farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal mais q.b. p/ temperar
- 4 ovos frios
- 25 g azeite mais q.b. p/ pincelar
- 2 dentes de alho
- 400 g espinafres descongelados bem espremidos
- 6 fatias de presunto
- 200 g queijo ricota
- Orégãos q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 373.8 kcal / 1563.8 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 49.3 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Sodík
- 713.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pá de borrego recheada com anchovas e alcaparras
Žádné hodnocení
Baba au rum
Žádné hodnocení
Panettone
3hod. 30min
Trança
1hod.
Tarte de cogumelos
50min
Medalhões de pescada com vinho branco e berbigão
30min
Pão doce de canela
2hod. 40min
Rosca de canela da Tia Adelina da Maria João Xavier
4hod. 30min
Fogaça
3hod.
Empada Galega
35min
Focaccia de sardinha
1hod. 20min
Piza carbonara
1hod.