Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Radicchio-Salat
- 1 Schalotte, halbiert
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 30 g Weißweinessig
- 20 g Wasser
-
1
EL Agavendicksaft
nebo 1 EL Honig - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 50 g Rapskernöl
- 250 g Schmand
- 1 Zitrone, Bio, 1 TL Schale fein abgerieben, 2 EL Saft ausgepresst
Kartoffel-Kürbis-Rösti und Fertigstellung
- 400 g Hokkaido-Kürbis, ungeschält, entkernt, in Stücken (2 cm)
- 600 g Kartoffeln, in Stücken
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Eier
- 1 TL Salz
- Speisestärke nach Bedarf
- Pflanzenöl zum Braten
- 250 g Radicchio, zerpflückt
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2524 kJ / 603 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 41 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crêpes mit Mangoldfüllung
1 Std.
Avocado-Linsen-Bratlinge mit Sour Cream
1 Std. 10 Min
Süßkartoffel-Zucchini-Rösti mit Cashewdip
30min
Pastinakenpuffer
40min
Kartoffel-Möhren-Puffer
25 Min
Möhren-Hirsotto mit Lammfilet im Bärlauchmantel
45min
Kohlrabischnitzel mit Basilikum-Quark
1 Std.
Kürbisspätzle (Österreich)
1 Std.
Möhren-Sellerie-Bratlinge mit Apfelkompott
45min
Hirsepuffer
1 Std. 10 Min
Lasagne mit Kürbis und Amarettini
1 Std. 50 Min
Rote-Bete-Burger
3h 25min