Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 3 pincées d'origan déshydraté
- 20 g d'huile d'olive
- 700 g de tomates mûres, coupées en quatre
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 15 feuilles de basilic frais
- 350 g de pâtes sèches, type torsades
- 50 g de fromage, râpé
- 6 tranches de jambon cru, taillées en lanières
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1392.7 kJ / 333.2 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 44.7 g
- Tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi à l'amatriciana
25 min.
Pâtes au thon
30 Min
Macaroni à la bolognaise
35 Min
Spaghetti all'amatriciana
25 min.
One pot pasta aux tomates cerise et pesto
30 Min
Farfalle aux couleurs italiennes
30 Min
Penne au pesto et jambon cru
15 Min
Sauce napolitaine
1h
Macaroni aux tomates, olives et piment
25 min.
Tortellini au bouillon, tomate et basilic
25 min.
Chaud-froid de spaghetti aux tomates cerise
35 Min
Tortellini au fromage, bouillon aux petits pois
25 min.