Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La sauce César
- 40 g de parmesan
- 30 g de jus de citron (le jus d'un demi citron)
- 1 gousse d'ail
- 2 filets d'anchois à l'huile
- 2 jaunes d'œufs
- 200 g d'huile neutre
- 150 g de fromage blanc nature
- 3 pincées de poivre moulu
La garniture
- 500 g d'eau
- 4 œufs
- 2 laitues romaines
- 400 g de tomates, coupées en quartiers
-
12
tranches de jambon de poulet
nebo 2 filets de poulet, préalablement cuits et émincés en fines tranches - 40 g de parmesan en copeaux
- 130 g de croûtons à l'ail, grillés
- 4 pincées de fleur de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4239.2 kJ / 1022.2 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 25.2 g
- Tuk
- 78.5 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartare de saumon avocat-concombre
50 min
Salade caesar à la fourme
50 min
Salade Caesar light
35 Min
Salade de pâtes italienne
35 Min
Salade César aux œufs et pommes de terre
40 Min
Fajitas de bœuf et guacamole
25min
Fish and chips, sauce tartare
1h 20 min
Salade de pâtes au chorizo
35 Min
Salade César au poulet et fruits de la Passion
25min
Rouleaux de printemps
30 min
Tzatziki
15 Min
Bruschettas jambon fumé, tomate et basilic
15 Min