
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de agua
- 50 g de brandy
- 10 hojas de gelatina (hidratadas en agua fría un mínimo de 5 minutos)
- 1 tarro de trufa negra en su jugo
- 350 g de atún en aceite de oliva (escurra el atún y reserve el aceite)
- 50 g de filetes de anchoa en aceite (escurra las anchoas y reserve el aceite)
- 250 g de mantequilla en trozos
- 100 g de salmón ahumado
- 2 cucharada de pimienta verde en conserva
- 1 cucharadita de menta seca
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 143 kcal / 599 kJ
- Protein
- 6.6 g
- Tuk
- 12.9 g
- Sacharidy
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Asado de frutos secos
30min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10min
Paté de campaña en terrina
26hod. 40min
Paté de sardinas de lata
5min
Paté de chorizo
1hod. 20min
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1hod.
Pastel de calabacín y bonito
4hod.
Paté de anchoas y jamón
5min
Paté de higaditos de pollo
4hod. 15min
Pastel de atún
4hod. 55min
Dulce de membrillo casero
7hod.