Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de agua
- 50 g de brandy
- 10 hojas de gelatina (hidratadas en agua fría un mínimo de 5 minutos)
- 1 tarro de trufa negra en su jugo
- 350 g de atún en aceite de oliva (escurra el atún y reserve el aceite)
- 50 g de filetes de anchoa en aceite (escurra las anchoas y reserve el aceite)
- 250 g de mantequilla en trozos
- 100 g de salmón ahumado
- 2 cucharada de pimienta verde en conserva
- 1 cucharadita de menta seca
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 599 kJ / 143 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 12.9 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema reina de almendras
30 Min
Pastel de atún
4h 55min
Turrón de camembert con frutos secos
2 Std. 15 Min
Tartaletas crujientes de marisco
40 Min
Pudin de pescado
2 Std. 15 Min
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1 Std.
Brochetas de tomates secos a la hierbabuena
1 Std. 15 Min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5 godz. 45 min
Pudin de gambas, cangrejo y atún
4h 20min
Mousse de salmón
5h
Pastel de calabacín con gratinado de piñones
1 Std. 30 Min
Pastel de salmón
2 Std. 20 Min