Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de agua
- 50 g de brandy
- 10 hojas de gelatina (hidratadas en agua fría un mínimo de 5 minutos)
- 1 tarro de trufa negra en su jugo
- 350 g de atún en aceite de oliva (escurra el atún y reserve el aceite)
- 50 g de filetes de anchoa en aceite (escurra las anchoas y reserve el aceite)
- 250 g de mantequilla en trozos
- 100 g de salmón ahumado
- 2 cucharada de pimienta verde en conserva
- 1 cucharadita de menta seca
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 599 kJ / 143 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 12.9 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pudin de pescado
2h 15min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1h
Paté de jamón y salmón ahumado
4 Std. 10 Min
Pastel de calabacín y bonito
4h
Vasitos de espárragos con salpicón
10 min
Endibias gratinadas
40min
Mejillones marinados con crema de azafrán
40min
Mousse de salmón
5h
Turrón de camembert con frutos secos
2h 15min
Pastel de salmón
2h 20min
Pastel de calabacín con gratinado de piñones
1h 30min