Goxua (País Vasco)

Goxua (País Vasco)

4.5 38 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 35min.
8 raciones

Suroviny

  • 50 g de azúcar glas
  • 700 g de nata (35% de grasa)
  • 1 cucharada de queso mascarpone (volitelně)
  • 300 g de leche
  • 3 huevos
  • 50 g de harina de repostería
    50 g de maicena
  • 1 cucharadita de azúcar vainillado
  • 70 g de azúcar
Salsa de caramelo
  • 250 g de azúcar
  • 250 g de nata (35% de grasa)
  • 30 g de agua
  • 1 cucharadita de zumo de limón
  • 30 g de mantequilla muy fría (en un solo trozo)
  • 1 cucharada de vinagre
Montaje
  • 16 sobaos pequeños (aprox. 320 g)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 175.2 mg
Protein 10.9 g
Kalorie 3650 kJ / 873 kcal
Tuk 56.2 g
Vláknina 1.7 g
Nasycený tuk 32.9 g
Sacharidy 80.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...