Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de azúcar glas
- 1 cucharada de queso mascarpone (volitelně)
- 700 g de nata (35% de grasa)
- 300 g de leche
- 3 huevos
-
50
g de harina de repostería
nebo 50 g de maicena - 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 70 g de azúcar
Salsa de caramelo
- 250 g de azúcar
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 30 g de mantequilla muy fría (en un solo trozo)
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 30 g de agua
- 1 cucharada de vinagre
Montaje
- 16 sobaos pequeños (aprox. 320 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 3650 kJ / 873 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 80.4 g
- Tuk
- 56.2 g
- Nasycený tuk
- 32.9 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 175.2 mg
Alternativní recepty
Bollos de mantequilla de Bilbao
5h
Tarta marmolada de fresa y mascarpone
4h 40min
Quesada pasiega
45 min
Cuajada con miel y frutos secos
2h
Sobaos
30 min
Mini cheesecakes de queso de tetilla con coulís de membrillo
1h 15 min
Fardelejos (La Rioja)
30 min
Bollos de nata con crema de avellana
4 Std. 50 Min
Croquetas de cecina y queso de cabra
9h 20min
Tarta de queso estilo "La Viña"
2h
Leche frita
2h 45min
Croquetas de queso cabrales con salsa de membrillo
9 Std. 30 Min