Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de azúcar glas
- 1 cucharada de queso mascarpone (volitelně)
- 700 g de nata (35% de grasa)
- 300 g de leche
- 3 huevos
-
50
g de harina de repostería
nebo 50 g de maicena - 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 70 g de azúcar
Salsa de caramelo
- 250 g de azúcar
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 30 g de mantequilla muy fría (en un solo trozo)
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 30 g de agua
- 1 cucharada de vinagre
Montaje
- 16 sobaos pequeños (aprox. 320 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 3650 kJ / 873 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 80.4 g
- Tuk
- 56.2 g
- Nasycený tuk
- 32.9 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 175.2 mg
Alternativní recepty
Croquetas de cecina y queso de cabra
9 Std. 20 Min
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14h 25min
Cheesecake de naranja sin horno
2h
Marañuelas de Avilés
3u. 15min
Petisús (éclairs)
1h 50 min.
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12 Std. 50 Min
Sobaos
30min
Torrijas con crema pastelera tostada
40min
Pasteles de nata (Pastéis de nata)
50min
Quesada pasiega
45min
Leche frita
2 godz. 45 min
Tarta de queso estilo "La Viña"
2h