Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de azúcar glas
- 1 cucharada de queso mascarpone (volitelně)
- 700 g de nata (35% de grasa)
- 300 g de leche
- 3 huevos
-
50
g de harina de repostería
nebo 50 g de maicena - 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 70 g de azúcar
Salsa de caramelo
- 250 g de azúcar
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 30 g de mantequilla muy fría (en un solo trozo)
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 30 g de agua
- 1 cucharada de vinagre
Montaje
- 16 sobaos pequeños (aprox. 320 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 3650 kJ / 873 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 80.4 g
- Tuk
- 56.2 g
- Nasycený tuk
- 32.9 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 175.2 mg
Alternativní recepty
Bollos de mantequilla de Bilbao
5 Std.
Tarta de queso estilo "La Viña"
2 Std.
Leche frita
2 Std. 45 Min
Sobaos
30 Min
Salsa de vainilla o Crema inglesa (Espesar)
15 Min
Flan de queso tetilla con reducción de licor de café
6 Std. 30 Min
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12 Std. 50 Min
Penca de acelga rebozada rellena de bechamel, crema de aceite de oliva, hongo laminado y polvo de ibérico.
9hod. 45min
Costrada de Aoiz (Navarra)
2 Std.
Tigres
1 Std.
Croquetas de cecina y queso de cabra
9 Std. 20 Min
Torrijas con crema pastelera tostada
40 Min