
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de azúcar glas
- 700 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharada de queso mascarpone (volitelně)
- 300 g de leche
- 3 huevos
-
50
g de harina de repostería
nebo 50 g de maicena - 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 70 g de azúcar
Salsa de caramelo
- 250 g de azúcar
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 30 g de agua
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 30 g de mantequilla muy fría (en un solo trozo)
- 1 cucharada de vinagre
Montaje
- 16 sobaos pequeños (aprox. 320 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 873 kcal / 3650 kJ
- Protein
- 10.9 g
- Tuk
- 56.2 g
- Sacharidy
- 80.4 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Nasycený tuk
- 32.9 g
- Sodík
- 175.2 mg
Alternativní recepty
Vasitos de tarta de sidra
3hod.
Crema cuajada de queso con coulis de frutos rojos
4hod. 50min
Talos con chistorra a la sidra
1hod.
Sobaos
30min
Pastel vasco (Gateau basque)
3hod. 10min
Quesada pasiega
45min
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12hod. 50min
Flan de nata y vainilla
5hod. 50min
Cuajada con miel y frutos secos
2hod.
Flan de licor de café
5hod. 15min
Leche frita
2hod. 45min
Tarta de queso estilo "La Viña"
2hod.