Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hojaldre
- 200 g de harina de repostería
- 200 g de mantequilla en trozos pequeños (1-2 cm) y congelada
- 90 g de agua muy fría
- 1 pellizco de sal
Crema pastelera
- 250 g de leche
- 30 g de harina de repostería
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- ½ sobre de azúcar vainillado
- 40 g de azúcar
Montaje
- 1 cucharada de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 786 kJ / 188 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Sacharidy
- 15.5 g
- Tuk
- 12.7 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3h 40min
Xuxos de crema
1h 30 min
Tarta rayada
3h
Tarta a los tres chocolates
4h 40min
Tarta de chocolate blanco
8 Std. 15 Min
Almoixàvenas
1h 30 min
Toña alicantina (Comunidad Valenciana)
2 godz. 30 min
Paparajotes (Murcia)
45 min
Pan de Calatrava al vapor
1h 15min
Milhojas caramelizado con crema y merengue
2 godz.
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1h
Leche frita
2 Std. 45 Min