
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hojaldre
- 200 g de harina de repostería
- 200 g de mantequilla en trozos pequeños (1-2 cm) y congelada
- 90 g de agua muy fría
- 1 pellizco de sal
Crema pastelera
- 250 g de leche
- 30 g de harina de repostería
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- ½ sobre de azúcar vainillado
- 40 g de azúcar
Montaje
- 1 cucharada de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 188 kcal / 786 kJ
- Protein
- 2.9 g
- Tuk
- 12.7 g
- Sacharidy
- 15.5 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Bizcochitos puntos de chocolate
1hod. 40min
Semifrío de Licor 43 Orochata® con fartons
4hod. 30min
Toña alicantina (Comunidad Valenciana)
2hod. 30min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3hod. 40min
Buñuelos con crema de azafrán
40min
Ensaimadas individuales
9hod.
Pan de Calatrava al vapor
1hod. 15min
Milhojas de merengue
1hod. 40min
Bambas de nata
1hod. 50min
Milhojas caramelizado con crema y merengue
2hod.
Suizos
2hod. 30min
Magdalenas de nata
1hod.