Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di zenzero
- 3 cucchiai di miele millefiori
- 150 g di zucchero di canna
- 115 g di burro a pezzi
- 350 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 2 cucchiaini di zenzero in polvere
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- ½ cucchiaino di noce moscata in polvere
- ½ cucchiaino di chiodi di garofano in polvere
Glassa reale
- 190 g di zucchero
- 1 albume
- ¼ di cucchiaino di cremor tartaro
- ½ cucchiaino di glucosio
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 16479 kJ / 3938 kcal
- Protein
- 53.7 g
- Sacharidy
- 695.8 g
- Tuk
- 104.5 g
- Vláknina
- 10.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta Saint Honoré all'italiana
22 Std.
Sponge cake all'arancia
2 Std.
Pasta choux
2 Std.
Pasta Choux
2 Std.
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11j
Omini di pan di zenzero
2h 5min
Paris Brest
3h 30min
Mini muffin con frosting al mascarpone
1h
Red velvet cake
1 Std. 15 Min
Torta Red velvet
3hod.
Stelle di pan di zenzero
1 godz. 35 min
Cream tart
4hod.