Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 40 g di olio di arachidi
- 200 g di acqua fredda
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- farina tipo 00 q.b.
- 150 g di strutto
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1523 kJ / 364 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 40.2 g
- Tuk
- 19.7 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Arancini di Carnevale
4h
Piadina romagnola
15min
Rosette al prosciutto cotto e formaggi
1h 30min
Maritozzo romano
11 godz.
Ciaramicola
1h
Torta al testo
1h
Attorcigliati al sale marino
3u. 15min
Piadina romagnola farcita
55min
Crescia al formaggio
3h 10 min.
Passatelli
45min
Strozzapreti pasticciati
1 Std. 40 Min
Tigelle
3 Std. 50 Min