Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 40 g di olio di arachidi
- 200 g di acqua fredda
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- farina tipo 00 q.b.
- 150 g di strutto
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1523 kJ / 364 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 40.2 g
- Tuk
- 19.7 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Crescia al formaggio
3u. 10min
Torta al testo
1 Std.
Ciambella romagnola
1 Std.
Strozzapreti pasticciati
1u. 40min
Maritozzo romano
11 Std.
Pasta all'uovo
1 Std.
Millefoglie pepe e origano
4h 30 min
Pizza di pasqua dolce
3 Std.
Fave dei Morti
55 min
Pizza di Pasqua
3 Std.
Ciambelline al vino rosso
1 Std.
Tigelle
3u. 50min