Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di gherigli di noci
Impasto
- 200 g di burro a pezzi
- 350 g di farina tipo 00
- 100 g di zucchero
- 2 tuorli di media grandezza
- 2 cucchiai di panna (30-40% di grassi) fresca
Copertura al cioccolato e noci
- 200 g di cioccolato fondente a pezzi
- 50 g di burro a pezzi
- 130 g di panna (30-40% di grassi)
- 200 g di latte condensato zuccherato
- 50 g di gherigli di noci
- 50 g di mandorle con la buccia
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2158 kJ / 516 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 45.7 g
- Tuk
- 33.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cookies al cioccolato e mirtilli rossi
30 Min
Semifreddo al caramello salato
11 godz.
Torta meringa alle nocciole con crema alla banana e toffee
3 Std. 30 Min
Torta Cook-Key®
2 Std.
Semifreddo nocciolato
8h 20min
Salame bianco con ciliegie
3 godz. 40 min
Torta alle fragole
2 Std.
Sbriciolata di biscotti alla crema gianduia e mascarpone
7 godz.
Torta fredda alla crema gianduia
50min
Crostata al cioccolato
1 Std. 50 Min
Torta paradiso con mousse alla crema gianduia
1 Std. 30 Min
Torta Bimby® al pistacchio e cacao
1h 5min