Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pâte brisée maison
- 40 g de beurre, et un peu pour le moule
- 400 g d'épinards frais
- 7 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 œufs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de lait
- 4 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de fromage à raclette
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1404.5 kJ / 336 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 26.7 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche verte au chèvre frais et aux épinards
2 Std. 20 Min
Quiche sans pâte aux haricots verts et pommes de terre
1 Std.
Lasagne de crêpes ricotta et épinards
1 Std.
Quiche saumon, épinards, feta
1 Std.
Quiche épinards et lardons
1 Std. 10 Min
Gratin de brocoli au parmesan
1 Std. 5 Min
Quiche au poireau et au thon
50 Min
Quiche aux fanes de radis
45 Min
Quiche aux épinards et poivron rouge
1 Std.
Muffins au comté et épinards
1 Std.
Quiche saumon-épinard-chèvre
1 Std.
Pizza épinard-feta
1 Std. 10 Min