Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pâte brisée maison
- 40 g de beurre, et un peu pour le moule
- 400 g d'épinards frais
- 7 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 œufs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de lait
- 4 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de fromage à raclette
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1404.5 kJ / 336 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 26.7 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasagnes à la fondue de poireaux
1 godz.
Quiche au poireau
55min
Quiche au poireau et au thon
50min
Gratin de coquillettes au poireau
45 min
Quiche aux poireaux et reblochon
1 godz.
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1h 25min
Quiche saumon-épinard-chèvre
1 godz.
Pizza épinard-feta
1 godz. 10 min
Gratin de brocoli au parmesan
1hod. 5min
Quiche verte au chèvre frais et aux épinards
2 godz. 20 min
Lasagne aux épinards et à la ricotta
1 godz. 15 min
Lasagne de crêpes ricotta et épinards
1 godz.