Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pâte brisée maison
- 40 g de beurre, et un peu pour le moule
- 400 g d'épinards frais
- 7 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 œufs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de lait
- 4 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de fromage à raclette
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1404.5 kJ / 336 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 26.7 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de brocoli au parmesan
1 godz. 5 min
Quiche au poulet et au brocoli
1h
Quiche verte au chèvre frais et aux épinards
2h 20min
Quiche épinards et lardons
1h 10min
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1h 10min
Quiche saumon-épinard-chèvre
1h
Gratin de coquillettes au poireau
45min
Feuilleté aux épinards, chèvre et lardons
1h 45min
Quiche au poireau
55min
Quiche au poireau et au thon
50min
Pizza épinard-feta
1h 10min
Quiche aux poireaux et reblochon
1h