Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 200 g Mehl
- 1 Msp. Salz
- 30 g Wasser, kalt
- 1 Ei, getrennt
- 100 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
Belag
- 30 g Butter, in Stücken
- 300 g Porree, in dünnen Ringen (5-8 mm)
-
50
g Weißwein
nebo 50 g Brühe - 150 g Crème fraîche
- 30 g Mehl
- 200 g Feta, zerbröckelt
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 1 Ei
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1594 kJ / 381 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1 godz. 40 min
Paprika-Oliven-Tortilla
1h 20 min.
Venezianischer Zwiebelkuchen
1 godz. 10 min
Porree-Pilz-Quiche
2h 10min
Vegetarische Quiche mit Spinat und Paprika
1 Std. 15 Min
Paprika-Ricotta-Quiche
2 Std.
Porreewähe
1 Std. 15 Min
Quiche mit Ofenpaprika
2 Std.
Porreetorte
1h 20 min.
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1 godz.
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1 godz. 45 min
Quiche mit Ziegenkäse
1h 25min