Zařízení & příslušenství
Porree-Feta-Tarte
Příprava 25min.
Celkový 2hod.
8 Stücke
Suroviny
Teig
-
Mehl200 g
-
Salz1 Msp.
-
Wasser kalt30 g
-
Ei getrennt1
-
Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten100 g
Belag
-
Butter in Stücken30 g
-
Porree in dünnen Ringen (5-8 mm)300 g
-
50 g BrüheWeißwein50 g
-
Crème fraîche150 g
-
Mehl30 g
-
Feta zerbröckelt200 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Muskat1 Prise
-
Ei1
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Stück
Protein
10 g
Kalorie
1594 kJ /
381 kcal
Tuk
27 g
Vláknina
1.6 g
Sacharidy
24 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Mediterrane Gemüsequiche
1hod. 20min.
Spinatquiche mit Feta und Tomaten
1hod. 45min.
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1hod. 45min.
Paprika-Oliven-Tortilla
1hod. 20min.
Porreewähe
1hod. 15min.
Paprika-Ricotta-Quiche
2hod.
Venezianischer Zwiebelkuchen
1hod. 10min.
Porreetorte
1hod. 20min.
Grünkohltarte
2hod.
Gemüsekuchen
1hod. 10min.
Französische Zucchini-Tarte
2hod.
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1hod. 15min.