Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 400 g Rote Bete, vakuumiert, in Stücken
- 100 g Äpfel, säuerlich, in Stücken
- 50 g Olivenöl
- 10 g Zitronensaft
- 1 - 2 TL Honig, nach Geschmack
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 Dose Kichererbsen (400 g), abgetropft
-
150
g Ziegenfrischkäse
nebo 150 g Schafskäse, in kleinen Würfeln (ca. 1 cm) -
Sesam zum Bestreuen
nebo Kürbiskerne zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1663 kJ / 397 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 6.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rotkohl-Bulgur-Salat
35min
Fenchelsalat mit geröstetem Sesam
20min
Rote-Bete-Salat mit Halloumi
15 Min
Weißkohlsalat mit Kichererbsen und Curry-Joghurt-Dressing
3ωρ. 15 λεπτ.
Fenchel-Apfel-Salat
10 min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45min
Orangen-Rotkohl-Salat mit Datteln
10 min
Rotkohl-Birnen-Salat mit Walnüssen
10 min
Blumenkohl-Zucchini-Salat
15 Min
Rote-Bete-Salat mit Äpfeln und Nüssen
10 min
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30min
Rote-Bete-Apfel-Salat
15 Min