Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 120 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 250 g Mehl
- 1 Ei
- ½ TL Salz
Belag
- 500 g Wasser
- 350 g Rote Bete, roh geschält, in Scheiben (5 mm)
- 100 g Schinkenwürfel, geräuchert, mager
Eier-Schmand-Mischung
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 150 g Gouda, in Stücken
- 200 g Schmand
- 2 Eier
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1822 kJ / 435 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1 godz. 15 min
Vollkorn Mangold-Quiche
1 godz. 30 min
Kürbis-Frischkäse-Tarte
1 godz. 30 min
Möhrenquiche mit Salbei
1 godz. 35 min
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1h 20min
Kürbis-Sellerie-Quiche
2 godz.
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1 godz.
Kürbis-Tarte
2 godz. 35 min
Grünkohl-Quiche
1 godz. 30 min
Kürbisquiche mit Ziegenfrischkäse und Birne
1 godz. 30 min
Kürbisquiche
2 Std. 5 Min
Kürbis-Feta-Quiche
45min