Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Emmentaler, in Stücken
- 60 g Bergkäse, in Stücken
- 450 g Mehl
- 1 TL Salz und mehr zum Kochen
- 50 - 100 g Milch (siehe Tipp)
- 6 Eier
- 30 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 30 g Wasser und mehr zum Kochen
- 300 g Zwiebeln, geachtelt
- 2 Prisen Salz
- Pfeffer zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2978 kJ / 712 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 87 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kas-Press-Knödel
45 Min
Sauerbraten mit Spätzle
53 Std.
Kräuter-Speck-Knödel in Pilzsauce
1h
Semmelknödel
50 Min
Spätzle
30min
Käsespätzle
1 godz. 10 min
Breznknödel mit Feldsalat und Speck
1 Std. 15 Min
Kässpatzen
1 Std. 15 Min
Kaiserschmarren mit Apfelmus
1h 20min
Zwiebel-Rostbraten mit Spätzle
2 Std.
Mini-Spinatknödel in Pilzsauce
1h
Grießnockerl
30min