
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kochstück
- 125 g Milch
- 25 g Dinkelmehl Type 630 oder 700
Hauptteig
- 245 g Milch kalt
- 500 g Dinkelmehl Type 630 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz (ca. 5 g)
- 10 g frische Hefe
-
70
g Rohrohrzucker
nebo 70 g brauner Zucker - 50 g Butter kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei
- Mandeln, gehobelt zum Bestreuen
- Hagelzucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 137 kcal / 571 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 4 g
- Sacharidy
- 23 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 132 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brot Venezia
17hod. 10min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20hod. 10min
Süße Knöpfe
2hod. 45min
Müsliweckerl
15hod. 30min
Dinkel-Wolke
16hod. 30min
Frühstückskipferl
17hod. 15min
Oberländer
14hod. 30min
Wachauer Laberl
15hod. 20min
Dinkel-Brioche au chocolat
2hod.
Rosinenbrötchen
2hod. 30min
Hefezopf "Take five"
2hod. 20min
Dinkel-Vollkornbrötchen
35min